Hejsan!

Jag heter Morgan Strålman och bor i Paradis som ligger mellan Nässjö – Eksjö.

Du når mig på min mobil 070-6039 419. 
Eller ett mail till: morgan@morganstralman.se

 

Vad jag erbjuder Dig är:

För att uttrycka mig enkelt så arbetar jag med att skapa balans i helheten. Det är då det blir harmoni och bra funktion.

Jag testar på ett speciellt sätt vad som stör dig/hästen och var i kroppen obalansen finns. Samt vad kroppen behöver för rehabilitering.

Behandlingen består huvudsakligen av tillskotten energimedel, AME-örtblandningar samt vitaminer och mineraler.

För att denna balans skall fungera på bästa sätt, så hjälper jag även till att åstadkomma energimässig balans i Din bostad, arbetsplats eller stall. 
Det är otroligt mycket elapparater och trådlösa system runt oss idag, alla dessa ger stress och olika hälsoproblem problem. 
Se "miljöbalansering" länken. Detta moderna fenomen ger stress och försvårar läkningen och definitivt harmonin i kroppen.

 

För att kunna åstadkomma detta behövs både ingående kunskap och en del redskap.

Kunskaper i kroppens signalsystem och neurologi, anatomi, medicin / fysiologi,  chakra systemets funktion på 4 nivåer. Utbildning för Eddy Blom angående hästar. Speciella testsatser av homeopatiska energimedel för korrigering av kroppens alla energisystem, AME örtermixturer och en sats för olika överkänsligheter. Viss kunskap om zonterapi, rygg-bäcken stretching och manipulation, massage. Djurkommunikation.

Kunskaper om i miljön förekommande störningskällor i form av jordstrålning, vattenådror. magnetfält och microvågor.

 

Jag arbetar gärna med hästar och andra djur, vilka är mycket effektivt att behandla energimässigt och med örtpreparat.

 

Håranalys kan göras på distans efter instruktioner, vilket visar vad djuret eller människan har för prioriterade behov och var svagheterna sitter i kroppen. Testet är komplett så till vida att du får både reda på kroppens inre status men också vad du behöver för att bli bra.
Om hästar så har Eddy Blom lärt mig mycket och även om AME-produkterna.

Har utbildning i hovvård SANCHP, vilket är ett bra komplement till övrig behandling. 
Samt ett antal speciella utbildningar inom olika läkande. Bl a av min vän bitr professor Olle Johansson, neurologi på Karolinska Inst.